Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

LOLITA VI 

27.4.2005  rautias tamma, Eestinhevonen 148cm

i: Laasik                    ii:Lemmik

      rautias                  ie: Relle

e:Rosita                    ei:Roman

      rautias                  ei:Arabella

Varsonut orivarsan Eestissä ollessaan. Tuotu Suomeen 2010. Elinan ja Ullan oma poni. Tuntikäytössä tällä hetkellä ja sopii monenlaisille ratsastajille. Se on leveäselkäinen ja turvallinen. Reipas poni joka on hyvin kiltti ratsastaa. Vauhti aivan hiljainen osaamattomilla ratsastajilla, mutta osaa olla reipas kun ratsastaja sitä vaatii. Koulutustaso helppo A.

BALLINACLOGH SULLY

SÄLLI on Irlannissa syntynyt, mutta Ruotsin kautta Suomen saapunut Tinkkeri ruuna, 150cm korkea, pikimusta, leveä läsi ja sukkia. Aina hyvän tuulinen, rauhallinen ja helppo ratsastaa! Osaava ja superkiltti olematta tippaakaan laiska!

 

KARTOUSKA VAN DE PIETAKKER

TOSCA on rautias belgialainen tamma. 170cm korkea metallinhohtoinen rautias läsi ja sukkia. Hyppää hienosti, on hyvin kiltti ratsastaa. Tuotu maahan heinäkuun lopussa, kiertänyt sitä ennen ympäri eurooppaa. Ullan kisakäytössä...tunneilla silloin tällöin.

 

myydyt tai vihreämmille laitumille muuttaneet hevoset:

 

KROPA

Puolassa vuonna 2000 syntynyt Appaloosa-tamma. sk 157cm.Tuotu Ruotsista keväällä 2009. Kropan suku ei ole tiedossa. Kantakirjattu 2013 Knapstrup hevoseksi. Käytetty aikaisemmin western ratsastukseen. Hyvin herkkä suustaan, pehmeät liikkeet. Kropa vaatii ratsastajaltaan pehmeää kättä ja toimii hienosti myös pelkin painoavuin. Kilpailtu kouluratsastuksessa. Kropalla on toukokuussa 2012 syntynyt tammavarsa. Koulutustaso helppo A. Myyty kesällä 2016. Kuollut sittemmin.

 

FANTACY FACE

FANTA on puoliveritamma Suomessa syntynyt 15.5. 2011 punaruunikko

isä: Logan BRD 104 kimo 165cm

emä: Plastika T90-2089 tummanpunaruunikko

Fantan emä on kuollut 20.5.2011 joten hankala alku on ollut tälläkin tammalla. Fanta ei ole tuntikäytössä, vaan opettelee kilparatsuksi. Fanta on hyvin järkevä nuoreksi hevoseksi. Myyty kesällä 2017 Hyvinkäälle.

PRETY GIRL

 isä: Forsaitas (1/4 arabia, engl.täysiveristä, budjonnia)

emä tuntematon ja osassa sukutaulua päästään 1888vuoteen saakka

SARA on Latvialainen puoliveritamma 155cm  korkea. Pikimusta, leveä läsi ja sukkia. Kuuma ratsastaa, mutta kiltti tamma. Sara tuotiin Suomen syksyllä 2015. Myyty talvella 2018.

 

BEKS

Venäläinen pikimusta 27vuotias puoliveri ori. Hyvin kiltti käsitellä ja osaava ratsastuksessa piaffe, passage ja laukanvaihtosarjat onnistuivat loppuun saakka. Beks lopetettiin toukokuussa 2016 korkean kuumeen väsyttämänä. 

KOSMOS DIAMANT

2006 syntynyt ruunikko ruuna. Sk n. 155cm. Toimii myös kärryjen edessä. Kosmos siirtyi uudelle ratsastajalle ja asuu nyt Lahdessa.

LÖWE

 Tanskasta tuotu ruuna synt.1999.  Sk: 155cm punahallakko (keltainen karva, kaksiväriset jouhet, seepran raidat polvissa) Hyvin kiltti käsitellä, reipas ja kivat liikkeet. Suvusta ja taustasta ei tietoa, mutta joku on sen joskus hyvin kouluttanut. Toimii istunnalla hienosti ja kun sillä on ratsastanut useamman kerran, niin moni ei muilla halua enään ratsastaa! Löwe on myyty yksityisratsuksi ja siirtynyt jo vihreämmille laitumille.

TAIGA

i: Stanford 687 ii:Anart

e: Tyra (26) ei: Utrillo 14820 ee: Trulsan (26)  11837

Tuotu Ruotsista keväällä 2009. Kiltti ratsastaa ja hoitaa. Taiga on koulussa helppo ja taitava mutta esteillä kuumenee. Ravi ei ole kaikkein helpointa istua, mutta koulutustaso korvaa epämukavuuden. Sarjalaukanvaihdot, sulkuväistöt yms tulevat kun napista painaen kunhan joku vain pyytää. Taiga on 155cm korkea. Taiga on kantakirjattu 2. palkinnolla. Taiga lopetettu keväällä 2013.

 

Kuvat näillä sivuilla ovat Suvi Kivimaan, Jenni Mäkisen ja Jenni Pölläsen ottamia. En tiedä kuka on ottanut minkäkin kuvan, mutta nautitaan upeista kuvista.

©2019 pollenpotku - suntuubi.com